Hrošíci :)

Hrošíci :)

středa 30. dubna 2014

Jsem já to ale ostuda :-)

Je to možný???? Naposledy jsem tyhle stránky navštívila 8.4. :-) Ten čas tak hrozně letí ... No jo no, co se dá dělat i můj kalendář byl tak nabitý a akční, že jsem prostě nestíhala :-) Všechno se ale dá napravit ...

Během mé nepřítomnosti proběhly Velikonoce, které jsme s manželem strávili na chaloupce nedaleko Čáslavi a výletovali jsme, grilovali, odpočívali a měli se moc a moc fajnově :-)

Určitě bych se s Vámi chtěla podělit o krásné zážitky, fotky, příběhy, ...

Dnes jsou "čarodky", ale já jsem se ukryla do práce na noční, abych nepřišla k úhoně :-) Skolila mě nefalšovaná "rýmička" za kterou by se nemusel stydět žádný chlap, ale s tím rozdílem, že já ještě tak nějak funguju :-) Pořád si opakuju: JE MI DOBŘE, JE MI DOBŘE, JE MI DOBŘE ... ale buďme upřímní ... JE MI STRAŠNĚ ZLE :-) Snad tu noční přežiju, aby se mohla dostat k mému plánovanému příspěvku!

Takže moje milé kolegyně .... přeji Vám krásný večer, ať Vás nikdo neupálí a také Vám přeji krásný a láskou naplněný první Máj ...

2 komentáře:

  1. Rýmu nezávidím, nemám jí vůbec ráda:-))
    Brzké uzdravení, jsem zvědavá na příspěvek s grilováním a odpočíváním:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rýma je fakt odporná záležitost Ajko :-) Mě se k tomu navíc asi přidává ještě něco jinýho a je mi stále pod psa, ale pořád si říkám, že něco vydržím :-)

      Vymazat